מרציפן צבעוני מעוצב

מרציפן צבעוני מעוצב, קינוח אישי וממכר.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרציפן צבעוני מעוצב
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 3

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם אבקת סוכר
  • 500 גרם שקדים קלופים מולבנים (להשיג ברשתות השיווק)
  • 2-3 צבעי מאכל שרוצים, לא חובה
  • לימון
  • מי ורדים, לא חובה

אופן הכנה:

  • אם לא מצאתם שקדים קלופים ניתן להשתמש בשקדים עם הקליפה: מעבירים את השקדים לקערה ומעל יוצקים מים רותחים. לאחר 3 דקות מחליפים את המים במים רותחים טריים ומשרים ל-5 דקות. מקררים במים קרים -הקליפה מתרככת וקולפים ללא בעיה. מייבשים היטב לפני השימוש.
  • במעבד מזון טוחנים את השקדים הקלופים לאבקה. תוך כדי הטחינה עוצרים, מורידים עם כף את השקדים מהדפנות וממשיכים לטחון.
  • מוסיפים את אבקת הסוכר, כפית מיץ הלימון ו-3 טיפות מי ורדים. ומערבבים לאחידות.
  • מחלקים את המרציפן שנוצר ל2-3 חלקים, כל חלק יצבע בצבע מאכל אחר.
  • מוסיפים מעט מצבע המאכל ומערבבים עם היד לצביעת המרציפן.
  • מוציאים לשיש ויוצרים כדורים קטנים, מפסלים לצורות או פשוט פוחסים למטבעות .


  • דרג: