מרנג עם פירות

אין אחד שלא נופל שדוד לטעמו של מרנג עם פירות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרנג עם פירות
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות / תבניות אישיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כוס קוביות אננס קפוא "סנפרוסט"
  • קוביות קיווי טרי
  • כוס תערובת פירות יער מוקפאים, "סנפרוסט"
  • למרנג:
  • שכבת שמנת מתוקה / גלידה
  • לפזר מעט סילאן מלמעלה
  • שכבת שערות חלבה
  • שכבת פקאן סיני מסוכר

אופן הכנה:

המרנג:
1. מקציפים 4 חלבונים עם כוס סוכר ואופים בתנור שחומם ל-120 מעלות עד שהמרנג יבש לחלוטין.
2. מקררים ושוברים באופן גס

הפירות:
מוסיפים כל פרי שבוחרים - חשוב מאוד להיות יצירתיים. מחליפים בשמנת פרווה לשומרי בשר חלב.
אפשר להכין במנות אישיות בגביעים שקופים.

דרג: