מקרוני וגבינה

מקרוני שגם הילדים יאהבו

מאת: זיו רום

דרג:
מקרוני וגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית 25x30 ס"מ 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם מקרוני מבושל לדרגת אל דנטה
  • 100 גרם חמאה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 קובייה גבינה בולגרית (200 גרם בערך) מפוררת של "השף הלבן"
  • 100 גרם גבינת קשקבל
  • 2 ביצים
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי ואגוז מוסקט מגורר טרי

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים בצל להזהבה.
3. מסירים מהאש, מוסיפים גבינות, ביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.
4. מערבבים מחצית מהתערובת עם המקרוני, מסדרים בתבנית פיירקס ואת יתרת התערובת מפזרים מעל המקרוני. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שמזהיב מעט. מגישים חם.

דרג: