מקרונים לבנים

ספגטי קלאסי מתאים גם לילדים וגם למבוגרים

מאת: יובל פרידמן

דרג:
מקרונים לבנים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: סיר

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ספגטי
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות גדושות גבינת קוט'ג
  • 2 כפות גדושות גבינה לבנה 5%
  • 100 גבינה צהובה
  • 50 גרם גבינה בולגרית
  • 1 ביצה
  • מלח פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

הכנה:
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות יצרן.
2. במחבת גדול ממיסים את החמאה בצירוף שמן הזית.
3. בקערה מערבבים את הגבינות, הביצה, מלח והפלפל.
4. מעבירים את הספגטי המסוננים למחבת.
5. מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים טוב.
6. מכסים במכסה (לא הרמטי)ומנמיכים את האש לאש קטנה. מערבבים מדי פעם.
המנה מוכנה כאשר כל הנוזלים מתאדים לחלוטין.
דרג: