מקרונים

חמים וטעים לילדים ולילדים ברוחם

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: משה קרמיזי

דרג:
מקרונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • מקרונים מספר 8 (ארוכים)
  • קופסת רסק עגבניות
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 1 בצל
  • פלפל שחור
  • אורגנו
  • מלח
  • שמן זית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים במים את המקרוני עד לריכוך
2. בסיר נפרד מטגנים את הבצל 
3. מוסיפים רסק עגבניות ושמן זית ומתבלים לפי הטעם בפלפל שחור, אורגנו ומלח 
4. מוסיפים לתערובת את המקרוני
5. מניחים בתבנית אפיה, מסדרים או מגרדים את הגבינה הצהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות
6. מוציאים כעבור 10 דקות כשהגבינה נמסה
 
דרג: