מקצפת קפואה בטעם מנגו

מתכון למנה אחרונה קלילה המשלבת בין קצפת מתוקה לחמצמצות המנגו, קינוח נהדר וקלה להכנה לימי קיץ חמים

מאת: גילת פרוש פרוינד \

מקור מתכון: גילת פרוש פרוינד

דרג:
מקצפת קפואה בטעם מנגו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/2 תרכיז קפוא בטעם מנגו, מופשר

אופן הכנה:

הכנה:
1. מקציפים על מהירות גבוה את קצפת הריץ' לקצף אוורירי, מוסיפים בתנועת קיפול את תרכיז המנגו עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. מעבירים לתבנית סיליקון מעוצבת או לתבניות סיליקון ומעבירים למקפיא עד שהמקפא מתייצב באופן מלא.

דרג: