מקפא תותים בשמנת

אוהבים תותים? נצלו את העונה הקצרה ובואו להכין איתם קינוח מפנק ומהיר הכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
מקפא תותים בשמנת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג סלסילות תותים
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. מניחים את השמנת המתוקה בקערה נקייה ומקציפים לקצפת יציבה.
2. בקערה של מעבד מזון, מניחים את התותים, סוכר ומיץ לימון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא חלקה, בפולסים.
3. מקפלים את תערובת התותים לקצפת ויוצקים למיכל פלסטיק, תבניות אישיות (גם מסיליקון) או תבנית אינגליש קייק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא כשעתיים לפני ההגשה.
4. מגישים עם תותים ושברי מרנג.
דרג: