מקפא תותים

מקפא תותים חגיגי

מאת: עליזה גבאי קרשבסקי

דרג:
מקפא תותים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית מלבנית 20*30 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג תותים
  • 2 מיכלי קרם פרש
  • 2 כפות דבש
  • 30 גרם צימוקים
  • 50 גרם פיסטוקים קצוצים גס
  • מעט קינמון
  • 100 גרם שוקולד מריר 70 אחוז מוצקי קקאו

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את התותים.
2. מוסיפים את הדבש, קרם פרש, צימוקים, פיסטוקים והקינמון.
3. מעבירים לתבנית.
4. מרסקים את השוקולד ומפזרים מלמעלה.
5. מכסים ומקפיאים. מעבירים למקרר כחצי שעה לפני ההגשה.

דרג: