מקפא מוס קרלו

מוס שוקולד קפוא מושלם וקל להכנה עם קרלו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מקפא מוס קרלו
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ביסקוויטים פתי בר
  • 1 כוס חלב
  • אינסטנט פודינג בטעם וניל/ שוקולד
  • 2 מעדני קרלו שוקולד
  • שמנת להקצפה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
  • מרפדים הקערה בניילון נצמד.
  • מקציפים במיקסר שמנת להקצפה, אינסטנט פודינג ואת כוס החלב עד לקבלת קצף חזק, סמיך ויציב.
  • מוסיפים לקצפת את מעדני הקרלו ומקפלים למסה אחידה.
  • יוצקים לקערה את התערובת ו"מרצפים" מעל בביסקוויטים "פתי בר".
  • מכניסים למקרר לשעה.
  • מלקקים בעזרת כפית את שאריות המוס מהמיקסר.
  • ההגשה: הופכים את הקערה על צלחת ההגשה. מקלפים בזהירות את הניילון.


  • דרג: