מקפא יופלה דובדבן מסוכר

קינוח קריר ומרענן על בסיס יוגורט עם אגוזים ודובדבנים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מקפא יופלה דובדבן מסוכר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת ״השף הלבן״
  • 2 גביעי יופלה דובדבן
  • 1 כף מלאה אננס מיובש, קצוץ
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1/3 כוס אגוזים
  • 1/3 כוס דובדבנים מסוכרים קצוצים

אופן הכנה:

1. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה עם תוספת אבקת הסוכר.
2. מקפלים לתוך הקצפת היציבה את היופלה והאננס המיובש.
3. מחלקים לצלוחיות הגשה.
4. מעבירים למקפיא עד לקבלת מרקם נוקשה.
5. מגישים מיד בעיטור של האגוזים ומהדובדבנים המסוכרים מעל .

דרג: