מקלוני פרג פרמזן

מקלוני פרג פרמזן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מקלוני פרג פרמזן
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10-20 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם פתיתי פרמז’ן לפסטה מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע שמנת "בטעם של פעם" של תנובה
  • 3.5 כוסות קמח
  • 100 גרם בצל מרוסק
  • 3 כפות פרג טחון
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס מים
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט סוכר
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל המרוסק עד שצבעו נהיה שקוף ומצננים.
2. מניחים בקערה גדולה את כל החומרים ואת הבצל ומעבדים עד קבלת בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח במשך כחצי שעה.
3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ליריעה גדולה.
4. יוצרים בבצק צורות בעזרת כלי או חתכים למלבנים בגודל של 17 ס"מ או מכינים מהבצק מקלות - לפי בחירה.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

הצעה: ניתן להגיש לצד המקלונים דיפים בטעמים מגוונים וירקות חתוכים.
 

דרג: