מעדן סולת

דייסת סולת עם קינמון

מאת: מירי אביב

דרג:
מעדן סולת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 30 מנות/ תבנית פיירקס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות חלב
  • 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה 32% של השף הלבן
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס מים פושרים
  • קינמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בסיר על להבה נמוכה מחממים ומערבבים ללא הפסקה, על מנת למנוע גושים את החלב, שמנת מתוקה ומים.
2. לאחר שהתערובת מתחילה לרתוח (ללא גלישה) יש להוסיף את הסולת והמים שעורבבו יחדיו בקערה עמוקה לתוך החלב החם ולהמשיך לערבב על אש נמוכה כ 15 דקות עד לריכוך הסולת.
3. שהתערובת מוכנה יש לשפוך לתבנית פיירקס בינונית ולצנן בטמפרטורת החדר, לאחר מכן יש לקרר במקרר 3 שעות מינימום.
כאשר מגישים את מעדן הסולת יש לפזר קינמון.
דרג: