מעדן מנגו ויוגורט קוקוס־ליים

קינוח קליל ומרענן. 4 מרכיבים, 5 דקות הכנה, צבע משגע וטעם גן־עדן. עד שתגיע עונת המנגו, משתמשים במנגו קפוא.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דנית סלומון \

צילום: יהודה סלומון \

עיצוב: יהודה סלומון

דרג:
קינוח כוסות מהיר הכנה
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם מנגו מוקפא "סנפרוסט" או מנגו טרי קלוף וחתוך לקוביות
  • 1 כף דבש
  • 1 כף מיץ ליים (או לימון)
  • 2 גביעים (2x150 מ"ל) "יופלה" קוקוס ליים

איך מכינים:

1. אם משתמשים במנגו מוקפא, מוציאים אותו מהמקפיא לפחות שעה לפני ההכנה (או מעבירים מהמקפיא למקרר לילה קודם). מרסקים את המנגו למחית חלקה בבלנדר או במעבד מזון יחד עם הדבש ועם מיץ הליים.

2. מכינים 4 גביעים. מניחים לסירוגין כפות גדושות של מחית מנגו וכפיות של יופלה קוקוס ליים. מסיימים בזילופי יופלה. מערבבים את שתי התערובות זו לתוך זו בלהב סכין כדי ליצור דוגמת מערבולת. אפשר לעטר את המנות בפיסטוקים קצוצים ובשברי קוקוס מתוק (קוקוס צ'יפס).

דרג: