ממרח שעועית לבנה

ממרח שעועית לבנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שפית ליטל ארזי \

צילום: שפית ליטל ארזי \

עיצוב: שפית ליטל ארזי

דרג:
ממרח שעועית לבנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שעועית לבנה "סנפרוסט"
  • 1 שן שום
  • 1 כף גבינת נפוליאון בטעם טבעי 16% תנובה
  • 1 כף גבינת עיזים 'פרומעז' תנובה
  • 30 גרם שמנת לבישול 10% תנובה
  • 0.25 כפית פלפל לבן גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.בתוך קערה עמוקה לערבב את כל המרכיבים בעזרת בלנדר ידני, עד שמגיעים לתערובת חלקה.
2.להעביר את התערובת דרך מסננת דקה. 
3.הצעת הגשה- למרוח בעזרת כף את ממרח השעועית על צלחת הגשה, לפזר עלי טימין/ זעתר/ בזיליקום, מעט שמן זית ולסחוט עגבנייה טרייה מעל.  
דרג: