ממרח גבינות קשות ביין לבן

ממרח גבינות קשות ביין לבןמתכוני נשנושים קלים למנות ראשונות או כחטיפים, כמו מקלות גבינה, אנטיפסטי ועוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ממרח גבינות קשות ביין לבן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס יין לבן יבש
  • 4 שיני שום
  • 500 גרם גבינות קשות חתוכות לקוביות :
  • קולאז’ מסוג קצ’קבל
  • טל-העמק
  • עמק מעושנת
  • קולאז’ מסוג צ’דר
  • קולאז’ מסוג פרמזן
  • קולאז’ מסוג רוקפור

אופן הכנה:


1. שמים את השום בקערת מעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומעבדים מספר שניות. מוסיפים את הגבינות, הפלפל השחור והיין ומעבדים 30 שניות לממרח חלק ואחיד, מעבירים לקערית נאה, שומרים במקרר עד להגשה.
2. מגישים צונן עם לחם כפרי או קרקרים.

הערה : להכנת הממרח אפשר להשתמש בשאריות גבינה שנשארו במקרר. אפשר להשתמש משלושה עד שישה סוגי גבינות קשות. אם גבינה מסוימת אהובה עליכם אפשר להגדיל את הכמות שלה על חשבון גבינה אחרת.

דרג: