ממליגה

תבשיל צמחוני בסגנון פולנטה שמקורו ברומניה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דן ביבס

דרג:
ממליגה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפות חמאה
  • 200 גרם קמח תירס
  • 2 כוסות חלב
  • 1 גביע גביניות קוטג'
  • 2 כפית קמח אוסם

אופן הכנה:

1. מכניסים את הקמח תירס לתוך קערה.
2. מרתיחים את החלב ויוצקים אותו על הקמח. מערבבים ומוסיפים חמאה. מקררים.
3. מוסיפים את כל המצרכים ומערבבים.
4. אופים בתנור על חום בינוני עד שהשכבה העליונה מתקשה.

דרג: