מלפפונים ממולאים בבשר ברוטב עגבניות ופלפלים

מלפפונים ממולאים לארוחה טעימה

מאת: מירב רוזנברג

דרג:
מלפפונים ממולאים בבשר ברוטב עגבניות ופלפלים
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 מלפפונים עבים ובינוניים
  • למילוי
  • 1/4 קילו בשר טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • פטרוזיליה קצוצה
  • לרוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 גמבה קטנה חתוכה לריבועים קטנים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • קורט פפריקה חריפה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • מרק עוף
  • מים חמים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקלפים את המלפפונים.
2. מרוקנים את פנים המללפונים וממלאים אותם בבשר הטחון.
רוטב:
1. מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את העגבניות ואת הפלפלים.
2. מנמיכים את האש.
3. בקערה נפרדת שמים את הרסק, מרק עוף, פפריקה חריפה ומתוקה, כמון ומים חמים (שלא יצא דליל ממש) לאחר מכן שופכים לסיר.
4. מביאים לרתיחה, מניחים את המלפפונים בעדינות סביב הסיר ודואגים שהרוטב יכסה את המלפפונים.
5. מבשלים כחצי שעה.
6. בודקים במזלג את המללפונים,  אם הם רכים מכבים את הגז.

דרג: