מלבי פירות יער

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים - טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד - העיקר שיהיה מתוק!

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
מלבי פירות יער
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למלבי
  • 3 כוסות חלב
  • 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 מקל וניל חצוי לאורכו
  • 2/3 כוס סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • להגשה
  • תרכיז פטל לפי הטעם
  • תערובת פירות יער קפואים ( דובדבנים, פטל, אוכמניות ) מוקפאים, סנפרוסט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שמים בסיר חלב, שמנת לבישול, גרגרים ממקל הוניל וסוכר ומביאים לרתיחה. מדללים קורנפלור עם השמנת העמידה מוסיפים לסיר ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה מסירים מהאש. מצננים מעט.
2. יוצקים את המלבי לגביעים, מכסים כל גביע בניילון ניצמד ומקררים לחמש שעות לפחות.
3. לפני ההגשה, יוצקים מעל מעט תרכיז פטל מסדרים את פירות היער ומגישים.

דרג: