מלאווח במילוי גבינה

המאכל המסורתי שגם ילדים אוהבים

מאת: חביבה אריאל

דרג:
מלאווח במילוי גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מלאווח
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינה בולגרית מפוררת
  • זיתים שחורים/ירוקים חתוכים
  • ביצה טרופה למריחה
  • ושומשום

אופן הכנה:

הכנה
1. לוקחים עלה של מלאווח מרדדים מעט, מפזרים עליו מהגבינה הצהובה והבולגרית והזיתים ממש בצורה לא סימטרית.
2. מגלגלים את המלאווח וסוגרים מעט את הפינות מורחים מהביצה הטרופה ומפזרים שומשום.
3. מסדרים בתבנית אפיה עם נייר פרגמנט ואופים בתנור שחומם מראש 150 מעלות כ 15 דקות עד שמתקבל צבע זהוב.
ניתן להגיש עם עגבניה מגורדת, סחוג וביצה קשה.

דרג: