מיני קיש תרד וגבינות ארומטיות

מיני קיש תרד וגבינות ארומטיות קטנים ומעודנים בגודל שניים-שלושה ביסים. המלית עשירה וארומטית במיוחד בזכות שילוב הטעמים של הגבינות עם עלי התרד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מיני קיש תרד וגבינות ארומטיות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 25 טארטלטים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 1+1/4 כוסות (175 גרם) קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם חמאת "תנובה" קרה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • למלית:
  • 100 גרם גבינת "גליל רוקפור" של "תנובה", מפוררת
  • 50 גרם גבינת צ’דר "תנובה" מגוררת
  • 1/2 חבילה (60 גרם) גבינת "עדי ברי" של "תנובה" חתוכה לקוביות קטנות
  • 300 גרם עלי תרד טרי קצוצים דק
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • אגוז מוסקט טחון טרי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבצק: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת בצק פירורי. אוספים לכדור, עוטפים בניילון ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
2. מרדדים את הבצק ומרפדים תבניות טארטלט בקוטר 5 ס”מ. מעבירים למקפיא למשך שעה.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מכינים את המלית, ממלאים ואופים: מערבבים גבינות עם תרד. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט. ממלאים כל קלתית במעט מהתערובת.
5. אופים 20-15 דקות עד שהמאפה זהוב.
דרג: