מיני פשטידת תרד

בגלל שהכל יותר מקסים במידות קטנות: מתכון קל לפשטידות אישיות עם תרד וגבינות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליטל ארזי \

צילום: ליטל ארזי \

עיצוב: ליטל ארזי

דרג:
מיני פשטידת תרד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 35 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם תרד טרי קצוץ דק
  • 80 גרם גבינה בולגרית "פיראוס" 16%
  • 2 כפות קמח
  • 40 גרם פתיתי פרמז'ן תנובה
  • 100 גרם קוטג' 5% תנובה
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

אופן הכנה: 
1. בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים. 
2. משמנים תבנית סיליקון בעלת חורים בקוטר 3.5 ס״מ בספריי זמן. 
3. לשים כף מהתערובת בכל שקע. 
4. מפזרים מעט פרמז׳ן מעל כל שקע. 
5. אופים בחום של 180 מעלות למשך 45 דקות, עד שהגבינה למעלה מקבלת גוון שזוף. 
דרג: