מילפיי שוק אווז

שיטת בישול צרפתית מסורתית, שעיקרה בישול בשר בשומן של עצמו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מילפיי שוק אווז
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 שוקי אווז נקיים בגודל בינוני
  • 1 כף גרגרי כוסברה
  • 1/2 בצל סגול קלוף
  • 1 פלפל שאטה יבש
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כוכב אניס
  • 1 כוס יין אדום
  • גבעולי תימין
  • 1 גבעול מרווה
  • 1.5 ליטר שומן אווז מומס

אופן הכנה:

1. מסדרים את שוקי האווז בסיר, מפזרים תבלינים ומניחים בצל ופלפל שאטה שלמים.
2. מכסים בשומן אווז ומביאים לרתיחה.
3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך מאוד ועצם השוק נחשפת.
4. מגישים את הבשר ללא העצם.
דרג: