מילוי לבורקס תפוחי-אדמה

מילוי מושלם שנכנס לבצק עלים והופך לבורקס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מילוי לבורקס תפוחי-אדמה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת גבינה לאפייה
  • 2 ביצים
  • 1/2 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים עם קליפה
  • 150 גרם גבינת קצ'קבל
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מגרדים את גבינת הקצ'קבל
2. מקלפים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים אותם עד קבלת עיסה אחידה.
3. מוסיפים את גבינת הכנען, הביצים, גבינת הקשקבל ומתבלים במלח לפי הטעם.
מילוי זה מתאים לבצק עלים, פילו ובצק חצי פריך.
 
דרג: