מטבל גבינת פטה דל שומן

שפית ליטל ארזי משדרגת לנו את ארוחת הערב עם מטבל גבינת פטה טעים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שפית ליטל ארזי

דרג:
מטבל גבינת פטה דל שומן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם פטה כבשים 5% פיראוס
  • 6 כפות גבינה לבנה 5% תנובה
  • גרידה מ-1 לימון

אופן הכנה:

הכנה
1. משרים את גבינת הפטה במים קרים ל כ- 15-30 דקות להוצאת מעט מהמליחות.
לסנן מהמים.
2. בעזרת בלנדר ידני מערבבים את הגבינה הלבנה עם הפטה וגרידת הלימון עד קבלת תערובת חלקה.
3. מומלץ להגיש עם שמן-זית מעל ועלי ריג'לה. בתוספת עגבניות צלויות בתנור.
דרג: