מוס תפוחים וגלידת וניל עם קרם פרש

קינוח קריר לארוחת ראש השנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מוס תפוחים וגלידת וניל עם קרם פרש
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 600 גרם רסק תפוחים משומר וממותק
  • 500 גרם גלידת וניל מרוככת מעט
  • 200 מ"ג קרם פרש
  • 4 כפות ליקר תפוזים
  • להגשה:
  • 80 גרם שקדים פרוסים וקלויים
  • 6 כפיות דבש
  • 6 עלי נענע טריים

אופן הכנה:

הוראות הכנה:

1.  מקררים את רסק התפוחים ו- 6 גביעי זכוכית.
2. לפני ההגשה שמים בקערת המערבל רסק  תפוחים, גלידה, קרם פרש וליקר ומערבלים דקה למוס אחיד.
3.  יוצקים לגביעי זכוכית מקוררים, מעטרים בשקדים קלויים ומעט דבש ועלי נענע ומגישים.
 


דרג: