מוס שוקולד על ביסקוויט שוקולד בתוספת תפוחי עץ

מוס שוקולד על ביסקוויט שוקולד בתוספת תפוחי עץ חמצמצים ללא סוכר

מאת: מתכון גולש

דרג:
מוס שוקולד על  ביסקוויט שוקולד בתוספת תפוחי עץ
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 200 גרם קורנפלקס ללא סוכר
  • 200 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
  • למוס:
  • 250 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
  • 250 גרם קצפת צמחית
  • לסלט:
  • 2 תפוחי עץ מזן גראנד סמיט
  • קליפה מגורדת מלימון אחד
  • 1 כף סירופ תפוחי עץ ללא סוכר
  • 5 עלי נענע

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. לבסיס:
מפוררים או טוחנים קורנפלקס. ממיסים שוקולד, בסיר כפול ומערבבים.
2. משטחים על נייר אפייה, מהדקים ומקררים כשעה עד התייצבות.
3. חותכים לריבועים.
4. למוס:
ממיסים שוקולד ומצננים לטמפרטורת החדר.
5. מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מקפלים בעדינות את השוקולד אל הקצפת ומצננים שעתיים.
6. לסלט:
חותכים לרצועות דקות את תפוחי העץ ומערבבים עם נענע קצוצה, גרידת הלימון וסירופ תפוחי העץ.
7. להגשה:
מניחים יחידה מהבסיס בצלחת. מזלפים עליו מוס (או מניחים תלולית מוס באמצעות 2 כפות), מפזרים מסביב או מעל את סלט תפוחי העץ.
 

דרג: