מוס שוקולד בגביעי שוקולד

מוס שוקולד אישי, מוגש בגביעים עם תוספת פירות.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אוראל טלקר

דרג:
מוס שוקולד בגביעי שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 7 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 7 גביעי שוקולד
  • 1 פודינג שוקולד
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כף גרידת קליפות תפוז

אופן הכנה:

1. בקערת מיקסר מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
2. יוצקים את המוס לגביעי השוקולד ומקררים במקרר לפחות שעתיים.
3. חותכים את פירות העונה בצורה נאה ובוזקים עליהם מעט סוכר. 
4. מקשטים כל גביע במעט פירות ומגישים.

דרג: