מוס קרלו קפוא

מוס קרלו קפוא, קינוח אישי, קל להכנה, מתאים לילדים וילימי הולדת.

מאת: נועם סופר

דרג:
מוס קרלו קפוא
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 9 גביעי קרלו (לפי הטעם שרוצים)
  • רבע כוס מים
  • כף גדולה של חמאה
  • 6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 2 כפות סוכר
  • כוס שמנת מתוקה

אופן הכנה:

  • שמים את גביעי הקרלו והמים בסיר.
  • לשים את הסיר בתוך מחבת או סיר גדול יותר עם מים חמים על אש נמוכה.
  • מחכים עד שהקרלו והמים מתערבבים לתערובת חלקה.
  • מוסיפים את החמאה ובוחשים עד שהתערובת חלקה.
  • מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את החלמונים ומערבבים בבחישה מהירה.
  • מקציפים במיקסר את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את הסוכר ואז מקציפים עוד קצת עד שיש קצף קשה וחזק.
  • אחר כך מערבבים את הקצף חלבונים עם תערובת הקרלו.
  • אחר כך להקציף את השמנת של השף הלבן ומוסיפים לתוך תערובת הקרלו.
  • צריך להגיש את המנה קפואה.


  • דרג: