מוס קרלו

מוס שמנת ומעדן חלב בטעמי שוקו-וניל, מתכון קל ומהיר הכנה לקינוח מתוק וחביב על ילדים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מוס קרלו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 70 גרם גבינת נפוליאון טעם טבעי
  • 2 גביעי קרלו וניל
  • 3 גביעי קרלו שוקו
  • 50 גרם שברי אגוזים

אופן הכנה:

הכנה:
1. מקציפים את השמנת עם הגבינה ומחלקים את התערובת לשתי קערות נפרדות. לקערה אחת מוסיפים קרלו וניל ולקערה השניה מוסיפים קרלו שוקו.
2. מערבבים את התערובת בכל קערה עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
3. מסדרים בגביע הגשה אישי שכבה של וניל ושכבה של שוקו.
4. מפזרים מעל שברי אגוזים ומגישים.
דרג: