מוס צרפתי עם רוטב תות ושבבי חמאה

מוס צרפתי קפוא בנוסח רוטב תות ושבבי חמאה - לאירוח מושלם

מאת: עליזה טביב

דרג:
מוס צרפתי עם רוטב תות ושבבי חמאה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 תמרים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 12 שקדים
  • 8 צימוקים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 11 תותים
  • 1 חבילת ביסקוויטים
  • 1 חבילת אינסטנג פודינג תות
  • 1 חבילת חמאה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. את התמרים, הצימוקים, השקדים, הסוכר והתותים ורבע מחבילת הביסקוייטים מערבלים יחד במיקסר.
2. מקציפים שמנת עם סוכר. יוצקים את הקצפת המוכנה לתערובת שנוצרה במערבל.
3. ממיסים את שאר הביסקוויטים עם החמאה על אש קטנה - לתחתית המוס.
4. לוקחים 4 כוסות, רצוי מפלסטיק, את החמאה והביסקוויטים (התחתית), מהדקים בתחתית הכוס ומוזגים את התערובת.
5. מכינים את פודינג התות לפי ההוראות של היצרן. כאשר הוא מוכן שופכים אותו מעל התערובת שבכוס ומקפיאים את המתכון לשעה וחצי.
דרג: