מוס מנגו עם פרוסות מנגו

מוס מנגו קליל לאירוח וכמנה אחרונה. קל להכנה וממכר

מאת: לאה שקורי

דרג:
מוס מנגו עם פרוסות מנגו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה של תנובה
  • 1 שפורפרת [175 גרם] חלב מרוכז ממותק
  • 200 מ"ל תרכיז קפוא של מיץ מנגו או תפוזים
  • 3 מנגו בשלים
  • 1/4 כוס ליקר אייריש קרים
  • עלי נענע לקישוט
  • להגשה:
  • סורבה מנגו [לא הכרחי]

אופן הכנה:

1. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ,מוסיפים את החלב המרוכז ותרכיז המנגו ומקציפים דקה, מעבירים לגביעי זכוכית ושומרים במקרר עד שהמוס יתייצב.
2. קולפים את פירות המנגו,פורסים ושמים בקערה,יוצקים מעל את האיריש קרים,
3. לפני ההגשה מסדרים את פרוסות המנגו מעל המוס, מעטרים בעלי נענע ומגישים.ניתן לשים על כל מנה כדור של סורבה מנגו.


 

דרג: