מוס טונה עם לבנה עיזים

מתכון למנת פתיחה מעולה

מאת: נילי רזיאל

דרג:
מוס טונה עם לבנה עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית מצופה בניילון נצמד 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קופסאות טונה במים/שמן-מסוננות
  • 1 קופסת לבנה צאן טבעית (250 גר')
  • 1 יוגורט עיזים
  • 1 בצל קטן
  • 2 כפות קטשופ
  • 5 כפות שמיר קצוץ
  • 5 שיני שום
  • מעט טבסקו
  • 1 שקית ג'לטין על בסיס דגים

אופן הכנה:

הכנה
1. מכניסים את כל החומרים (חוץ מג'לטין) לפוד פרוססור. טוחנים היטב לתערובת די חלקה.
2. ממיסים ג'לטין היטב במים קרים, מערבבים 10 שניות במיקרו.
3. מערבבים לתוך תערובת הטונה.
4. שמים בכלי יפה - ניתן לשים קישוט כל שהוא על הקרקעית, כמו ביצה קשה, גזר ,זיתים וכו'
5. מקררים היטב, מכינים מראש ומגישים עם פרוסות לחם קלויות, קרקרים וכו'
דרג: