מוס גבינה ושוקולד לבן עם נשיקות ופטל

קינוח מרשים, עשיר ומהיר הכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מוס גבינה ושוקולד לבן  עם נשיקות ופטל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כף ליקר
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • להגשה
  • 1/2 כוס פטל (או פרי אחר)
  • 1 כוס נשיקות מרנג קטנות
  • למוס
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. הכנת המוס: מביאים שמנת לסף רתיחה בסיר. מכבים את האש, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים למקרר ללילה.
2. למחרת מקציפים את תערובת השוקולד עם סוכר וליקר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת.
3. מרכיבים את הקינוח ומגישים: מזלפים את המוס לכלים אישיים ומקשטים בפטל ובנשיקות מרנג.
הצעות הגשה:
• מחליפים את הנשיקות באגוזי פקאן מסוכרים (פקאן סיני) או בברס (אגוזי לוז קלויים וגרוסים).
• מחליפים את הפטל בדובדבנים משומרים בליקר או בערמונים מסוכרים.


דרג: