מוס גבינה ופרורים

מוס גבינה מנפק עם נגיעות וניל פרורים - טעם נפלא בקלות

מאת: שרי קורניצר

דרג:
מוס גבינה ופרורים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 16 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמנת מתוקה 250 מ"ל של תנובה
  • 4 כפות סוכר
  • כף שטוחה אבקת אינסטנט וניל
  • 3 כפות גבינה של תנובה
  • פירורים:
  • 80 גר' פרורי ביסקוויט קרמל (15 ביסקוויטים)
  • 30 גר' חמאה מומסת
  • 16 מיני שוטים

אופן הכנה:

1. להקציף שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה, להוסיף את אבקת האינסטנט וניל, וגבינה ולהקציף עד שהכל אחיד.
2. למלא את השוטים עד 3/4 מהגובה.
3. לערבב את הפרורים והחמאה ולשים כפית מעל כל מוס , לקרר כחצי שעה.

דרג: