מוס בשלושה טעמים

מוס שלושה שוקולדים עם שלל טעמי קרלו - טעים ופשוט להכנה

מאת: יאיר זסי

דרג:
מוס בשלושה טעמים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 1 גביע קרלו שוניל
  • 1 גביע קרלו שוקולד
  • 1 גביע קרלו וניל
  • 60 גרם חמאה רכה
  • 3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מניחים כל שוקולד בקערה נפרדת עם הקרלו שלו. מוסיפים 20 גרם חמאה לכל קערה.
2. מחממים מיכל שמנת אחד עד לפני רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת אחידה. אם יש צורך מחממים מעט במיקרוגל או בכלי כפול. מניחים לצינון מלא.
3. מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת רכה. מחלקים בין הקערות ומקפלים בעדינות לתערובות.
4. יוצקים את מוס השוקולד המריר לכלי ההגשה. לאחר מכן יוצקים בעדינות את מוס השוקולד החלב ומעליו את מוס השוקולד הלבן.
5. מכסים את הכלים בניילון צמיד ומכניסים לקרור של 6 שעות לפחות.
6. זורים מעל מעט אבקת קקאו או מגרדים מעט שוקולד מריר ומגישים.

דרג: