מוס אבוקדו

מוס אבוקדו עשיר שיכול להיות מנה ראשונה או נשנוש נחמד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מוס אבוקדו
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 אבוקדו בשלים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות ג`לטין
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
  • כוס מיונית
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן" מוקצפת
  • 1 חסה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. קולפים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין ומועכים עם המלח.
2. ממיסים את הג`לטין בחצי כוס מים ואז מחממים ובוחשים מעל אמבט מים רותחים, עד שהג`לטין נמס לגמרי.
3. מוסיפים למחית האבוקדו לימון ובצל. מצננים מעט ואז מקפלים עם מיונית וקצפת.
4. מעבירים לתבנית מוס או לתבנית מוארכת, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים במקרר עד שהתערובת מתייצבת.
5. מגישים על מצע עלי חסה קצוצים דק.
 

דרג: