מגדל עוגיות פריכות, תותים וקצפת פרווה

מגדל עוגיות פריכות, תותים וקצפת פרווה, מתכון שמתאים לקינוח פרווה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל \

צילום: ירדן שליסל \

עיצוב: ירדן שליסל

דרג:
מגדל עוגיות פריכות, תותים וקצפת פרווה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לעוגיות:
  • 3 כוסות קמח
  • 1 ביצה
  • 2 חלמונים
  • 0.5 כוס סוכר
  • 1 חבילה 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 כפיות קקאו
  • 1 מכל 250 מ"ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת מסדרת השף הלבן
  • 0.5 כוס סוכר
  • סלסלת תותים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את המחמאה עם הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים גדולים.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות עד שמוכן .
4. מקציפים את הקצפת עם הסוכר לקצפת עמידה .
5. פורסים חלק מהתותים לפרוסות.
6. מניחים עוגייה על צלחת עליה שמים כ 2 כפות קצפת. מסדרים את התותים ושמים כף קצפת נוספת. מניחים עוגייה שנייה וחוזרים על הפעולה מניחים עוגייה שלישית מעט קצפת ותות קטן לקישוט.

אפשר להגיש עם מעט רוטב תותים העשוי ממחית תותים בתוספת אבקת סוכר .


 
דרג: