מאפנס פיצה

מאפנס פיצה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סיגל ניסני

דרג:
מאפנס פיצה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 20 מאפינס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למאפינס :
  • 1 כוס יוגורט מחלב עיזים
  • 2 ביצים
  • 0.25 כוס שמן זית
  • 1 כפית גדושה אורגנו
  • 0.5 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • עגבניות שרי קטנות או עגבניות רגילות , לחתוך לקוביות,
  • זיתים שחורים או לחילופין ירוקים פרוסים
  • מעט קטשופ, לקישוט
  • עוד קצת מוצרלה, לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.מערבבים את כל המוצרים לתערובת חלקה , חוץ מעגבניות והזיתים והמוצרלה  2.לאחר שהתערובת חלקה מוסיפים את קוביות העגבניות הזיתים גבינת המוצרלה שחתוכה לקוביות ומערבבים שוב קלות . 
3.מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז'טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט. 4.אופים בתנור שחומם 175 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה.   
דרג: