מאפי פילו במילוי ברוקולי, כרובית וגבינות

מאפה ירקות נפלא שמכינים בקלי קלות! את הירקות ניתן להחליף לכל ירק אחר שאתם אוהבים או שיש בבית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפי פילו במילוי ברוקולי, כרובית וגבינות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: תבנית אינגליש

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה עלי פילו מופשרים
  • 1 חב' לקט פשטידה קפוא
  • 1 חב' גבינה בולגרית 5% - מפוררת
  • 1 חב' פתיתי גבינה צהובה
  • 2 ביצים טרופות
  • קורט פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • קורט ג'ינג'ר טחון
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 חב' חמאה

אופן הכנה:

1. מחממים מראש תנור ל-180 מעלות
2. מערבבים בקערה את לקט הפשטידה, פתיתי הגבינה, הגבינה הבולגרית, הביצים והתבלינים.
3. ממיסים את החמאה במיקרו.
4. מניחים את עלי הפילו על משטח העבודה ומורחים אותם בעדינות בחמאה משני הצדדים.
5. לוקחים חצי מכמות עלי הפילו, ומניחים בתוך תבנית אינגליש משומנת היטב כך שנשארים שוליים מחוץ לתבנית, מהדקים לדפנות התבנית, בשקע שנוצר ממלאים מהמלית ועוטפים עם שולי הבצק.
6. חוזרים על הפעולה עם הכמות הנותרת של עלי הפילו.
7. מכניסים לתנור ואופים עד שמשחים.
8. מגישים מיד בליווי סלט ירקות גדול.



 
דרג: