מאפינס תפוחים -של אמא צילי

מאפינס תפוחים -של אמא צילי

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לאה שקורי

דרג:
מאפינס תפוחים -של אמא צילי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 24 מנות\תבנית שקעים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים
  • 0.5 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • קופסת שימורי רסק תפוחים 560 גרם
  • 3 כוסות קמח תופח
  • כפית קינמון
  • כוס אגוזי מלך קצוצים
  • לקישוט:
  • 0.25 כוס סוכר
  • כפית קינמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.לשים בקערה גדולה ביצים שמן, סוכר ורסק תפוחי העץ -טורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה,
2.להוסיף קמח תופח 3 כוסות ,קינמון לערבב היטב ,להוסיף את האגוזים המרוסקים ולערבב טוב,
3.מוזגים את התערובת לשקעים של התבנית שקעים ,ולפזר סוכר +קינמון מעל 
4.לאפות על חום 180 מעלות 20 דקות או עד שקיסם והננעץ יבש

דרג: