מאפינס תפוחים ללא תפוחים

מאפינס תפוחים ללא תפוחים

מאת: מתכון גולש

דרג:
מאפינס תפוחים ללא תפוחים
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 24 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים:
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • קופסת שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גר')
  • 3 כוסות קמח תופח
  • כפית קינמון
  • כוס אגוזי מלך

אופן הכנה:

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
1. מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים או משמנים תבניות מאפינס מסילקון בתרסיס שמן.
2. שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.
3. מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
4. שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים.
5. מוסיפים את האגוזים המרוסקים ומערבבים מעט, עד שהם מפוזרים בתערובת.
6. מוזגים את התערובת עם מצקת לשקעים של התבנית או של המנז'טים (ממלאים כמעט עד הסוף).
7. מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לקישוט. מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 15-20 דק' עד להזהבה.


דרג: