מאפינס תירס ופלפל אדום

מאפינס תירס ופלפל אדום, מתכון נפלא וקל לארוחה רומנטית או לנשנוש טעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפינס תירס ופלפל אדום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 11 מאפינס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות שמן לשימון
  • 1/2 כוס קמח תירס
  • 1/2 כוס קמח מלא
  • 1/2 כף אבקת אפיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית שבבי צ'לי
  • 200 גרם [1 גביע] יוגורט
  • 2 ביצים גדולות
  • 200 גרם פלפל אדום קצוץ לקוביות
  • 1/2 גרגירי תירס /טריים /קפואים ומופשרים/משומרים
  • 1 כף שמיר קצוץ

אופן הכנה:

  • לחמם תנור לחום גבוה 200 מעלות.
  • לשמן וו שקעים של תבנית שקעים או מנז'טים קטנים מסיליקון, לערבב את שני סוגי הקמח, אבקת האפיה, המלח וצי'לי.
  • בקערה נפרדת לערבב את שאר הרכיבים לשפוך את התערובת היוגורט אל הקמחים ולערבב את מעט ,רק שהתערובת מתאחדת,ליצוק את התערובת לשקעים או למנז'טים.
  • לאפות 20 דקות לאכול חם או בטמפרטורת החדר, המאפינס נשמרים 3 ימים בקירור, עטופים היטב, אך במיטבם ביום הכנתם.

  • דרג: