מאפינס קוטג' ותירס

הילדים שלכם ישתגעו על המאפינס האלה וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבנית מאפינס ולשלוח לתנור. קלי קלות.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפינס קוטג' ותירס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 18 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 גביע קוטג' 5%
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 200 גרם גבינה צהובה, מגוררת גס
  • 4 ביצים, טרופות
  • 1/2 כוס קמח רגיל (70 גרם)
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח
  • לשימון התבנית:
  • ספריי שמן

אופן הכנה:

1. מניחים את התירס במסננת, שוטפים תחת מי ברז, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
2. מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה והתייצבות.
דרג: