מאפינס פירות יער

ילדים מתים על זה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפינס פירות יער
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית שקעים (של 12 שקעים) 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/8 כפית מלח
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס דבש
  • 3/4 כוס חלב
  • 125 גרם חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • 1 חבילה (300 גרם) תערובת פירות יער מוקפאים "סנפרוסט"
  • 4 כפות שקדים פרוסים

אופן הכנה:

הכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את השקעים במנג'טים. מנפים את הקמח לקערת המערבל, מוסיפים את אבקת האפיה והמלח, מערבלים במהירות נמוכה ומוסיפים, בהדרגה, את הסוכר החום, הדבש, החלב, החמאה והביצים. מערבלים במהירות בינונית לבלילה אחידה.
2. מוסיפים בתנועות קיפול את פירות היער. יוצקים לשקעים עד לשלושה רבעים מגובהם וזורים למעלה את השקדים. אופים 20 דקות עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים וקיסם הננעץ לתוכם יוצא יבש. מגישים מיד.

דרג: