מאפינס פירות יבשים

מאפינס לט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפינס פירות יבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית שקעים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3/4 כוס חלב
  • 1 גיל
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 כוס של תערובת של פירות יבשים חתוכים + אגוזים קצוצים (לפי הטעם) מקומחים
  • 1/2 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות דבש
  • מעט מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את כל החומרים למעט הקמח עד קבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים קמח תוך כדי בחישה.
3. יוצקים לתבנית שקעים.
4. מכניסים לתנור בחום של 180 למשך 20 דקות.
 

דרג: