מאפינס סופגניות במליות מלוחות

מאפינס סופגניות במליות מלוחות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפינס סופגניות במליות מלוחות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק בקערה ל-8 מאפינס:
  • 0.25 כוס שמן קנולה
  • מיכל גבינה לבנה 5% 250 גרם
  • 2 ביצים טרופות היטב במזלג
  • 5 כפות מלאות קמח רגיל
  • כפית אבקת אפיה
  • כף סולת
  • מלח לטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.לערבב בכף עץ עד להתמזגות החומרים. הבלילה די דלילה לא להוסיף קמח
2.לצקת לתבניות 3/4 גובה מהבצק אפילו קצת יותר כי הם לא תופחים, רצוי תבניות מסיליקון.
3.ל ה נ י ח על כל מאפינס כפית מלאה במלית המלוחה שבחרתם .
4.שימו לב שהמלית לא תהיה דלילה .
5.לאפות בחום 175 30 עד 40 דקות או עד שיזהיבו יפה.
6.לקרר. לשחרר בעדינות מסביב למאפינס בעזרת סכין ולשלוף את המאפים החוצה.

חימום לפני ההגשה:
1.כחצי שעה לפני הארוחה מחממים תנור לחום 180 מעלות וסוגרים את החימום.
2.מכניסים את המאפים מכוסים בעדינות בניר כסף שישהו שם עד לארוחה. דלת התנור סגורה. תהנו.

מלית שאני הכנתי:
סלט טונה עם בצל ביצים ומיונז + ממרח פלפלים בשום ועגבניה
 
דרג: