מאפינס דפי פילו במילוי תרד וגבינות

מאפה פילו מושלם עם גבינות ותרד

מאת: מאיה אדר קדוש

דרג:
מאפינס דפי פילו במילוי תרד וגבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת דפי פילו
  • חמאה מומסת
  • חבילת תרד שטופים ומאודים
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית (5%)
  • 100 גרם גבינה לבנה
  • 50 גרם קצ'קבל או פרמז'ן מגורדת
  • פלפל לבן
  • מלח
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מאדים את עלי התרד השטופים מספר דקות.
2. לאחר קירור מוסיפים לעלי התרד את שאר חומרי המילוי ומערבבים היטב ליצירת עיסה.
3. משמנים תבנית מאפינס ובכל גומה מניחם 2-3 דפי פילו חתוכים לריבועים בגודל 8X8 ס"מ.
4. לאחר מכן יוצקים מהמילוי לכל גומה עם דפי פילו. ניתן להשאיר את קצוות הדפים בולטים והם יהיו קריספים ופריכים לאחר אפיה או לקפלם לסגירת המילוי. יש למרוח חמאה מומסת על הדפים בזמן העבודה ולשמור על לחות.
5. אופים תנור עד להזהבה.

דרג: