• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים צמחוניים
  • מאפינס דלעת ערמונים עם משקה סויה
ספריית-השף
  • קרפצ׳יו סלק וגבינה עם קראנצ׳ מפתיע
  • עגבנייה אפוייה ממולאת ממרח רוקפור ואגוזים
  • מרק יוגורט עיזים
  • סלט איטלקי
  • קרפצ׳יו סלק וגבינה עם קראנצ׳ מפתיע
  • עגבנייה אפוייה ממולאת ממרח רוקפור ואגוזים
  • מרק יוגורט עיזים
  • סלט איטלקי

מאפינס דלעת ערמונים עם משקה סויה

מאפינס נפלאים ומלאים בדברים טובים שיתאימו לכולם

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אודי ברקן \ צילום : אפיק גבאי
דרג:
מאפינס דלעת ערמונים עם משקה סויה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 12 יחידות
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 3 דלעות ערמונים חצויות ונקיות מגרעינים
  • 2 כפות שמן זית
  • לתערובת:
  • 2 כפות זרעי צ'יה + 1 כף זרעי פשתן טחונים
  • 360 מ"ל ( 1.5 כוסות ) משקה סויה תנובה במתיקות מופחתת/משקה סויה לייט/משקה אורז
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפות סוכר חום
  • 6 עלי מרווה קצוצים
  • 1 שן שום כתושה
  • 120 גרם ( חצי כוס + 2 כפות פחות ) קמח לבן
  • 120 גרם ( חצי כוס + כפות ) קמח מלא
  • 1 כפית בהרט
  • שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח + 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם ( חצי כוס ) אגוזי לוז קלויים קצוצים
  • לשימון התבנית
  • ספריי שמן זית
  • למטבל עשבי תיבול
  • 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה במתיקות מעודנת
  • 1 שן שום כתושה
  • חצי עלי נענע קצוצים
  • קליפה מגוררת מלימון+ מיץ מחצי לימון
  • מלח, פלפל, צ'ילי יבש חריף

איך מכינים:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מעבירים את הדלעות לתבנית מרופדת בנייר אפייה כשצדן החתוך פונה מעלה, מורחים במעט שמן זית וצולים 45-50 דקות עד לריכוך והשחמה           קלה.
  • בקערה קטנה מערבבים את זרעי הצ'יה והפשתן עם משקה הסויה ומניחים בצד למספר דקות.
  • מוציאים את הדלעות מהתנור, מרוקנים את תוכנן לקערה ומועכים ( ניתן להשתמש במעבד מזון).
  • מערבבים את "בשר" הדלעות עם תערובת הצ'יה-פשתן וסויה ומוסיפים את השמן, הסוכר, עלי המרווה והשום. מערבבים היטב.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מתיזים מעט שמן על תבנית מאפינס ושופכים את התערובת לשקעים עד לגובה של 3/4 מגובה השקעים.

  • מפזרים מעט אגוזי לוז קצוצים על כל מאפין ואופים 25-30 דקות בתנור עד שקיסם יוצא לח.
  • מערבבים את כל חומרי המטבל ומגישים לצד המאפינס.

  •  

    דרג:
    הדוא"ל נשלח בהצלחה
    • פרגנו לשף!
      לחצו על הלב והראו לשף הלבן
      את המתכון שאהבתם
    • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
      לחצו על השיתוף
    • אוהבים? שומרים!
      לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
      האישי שלכם
    |

    הדוא"ל נשלח בהצלחה

    מתכונים שצפית בהם לאחרונה

      אין מתכונים נוספים שנצפו

      דף הבית
      • מפת אתר
      • צור קשר
      • המתכונים שלי
      • העלאת מתכון
      • הצהרת נגישות
      • בלוג השף
      • תנאי שימוש
      מתכונים נוספים
      • מוס רוזמרי חלבה
      • סופלה שוקולד
      • עלי סיגרים במילוי גבינה
      • מאפה גבינות וחצילים
      • פאי דובדבנים אישי
      סוגי מתכונים
      • פסטה
      • מרקים
      • עוגות
      • עוגות בחושות
      • עוגיות קוואקר
      ערוצי השף הלבן
      המוצרים שלנו
      הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
      ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
      בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
      נרשמת בהצלחה
      השף הלבן techmarketing