מאפינס גבינות עם קראמבל של פיצוחים

מאפינס מיוחד שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפינס גבינות עם קראמבל של פיצוחים
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 15-20/תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 350 גרם (1 שקית קטנה, 2 כוסות) קמח תופח מנופה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית זעתר
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 שקית (100 גרם) פתיתי עמק מסדרת "השף הלבן"
  • 1/2 שקית (50 גרם) פתיתי פרמז'ן מסדרת "השף הלבן"
  • 1/2 קופסה (125 גרם) גבינה פטה מסדרת "פיראוס" מפוררת
  • 2 ביצים
  • 50 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 2 כוסות חלב "תנובה"
  • לקראמבל:
  • 50 גרם גרעיני דלעת קלויים
  • 2 כפות שומשום קלוי
  • 50 גרם גרעיני חמניות קלויים
  • 1/2 שקית (50 גרם) פתיתי פרמז'ן מסדרת "השף הלבן"

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
3. מערבבים חמאה, ביצים, גבינות וחלב בקערה נפרדת. מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים תוך כדי ערבוב לקבלת תערובת אחידה.
4. מערבבים גרעיני דלעת עם שומשום וגרעיני חמניות.
5. בעזרת כפית מחלקים את התערובת לשקעים. מפזרים מעל פיצוחים וגבינת פרמזן.
6 אופים כ-25 דקות או עד שהמאפינס קפיציים.
 
דרג: