מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח

מאפינס גבינה עם נגיעות שוקולד במתכון כשר לפסח

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שירה ספונר

דרג:
מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 18 מנות / תבנית שקעים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל (כשר לפסח)
  • 1/3 כוס שמנת להקצפה "השף הלבן"
  • 1/2 כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • כף תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור
  • לקישוט:
  • מטבעות שוקולד חלב של כרמית מתוקים

אופן הכנה:

1. מערבבים אבקת פודינג עם הגבינה והשמנת. מוסיפים ביצים, סוכר, תמצית וניל וקורנפלור.
2. מוזגים את התערובת לתוך תבנית שקעים משומנת (עדיף להניח בשקעים עטרות נייר).
3. אופים בחום בינוני כ-14 דקות. מכבים את התנור ומניחים מטבע שוקולד על כל מאפין, מחזירים לתנור ומשאירים את דלת התנור פתוחה קצת עד להמסה קלה של השוקולד.
 

דרג: